Kotisivut

KOTISIVUT - Ole tavoitettavissa

Kun potentiaalinen asiakkaasi etsii tietoa yrityksesi toimialan palveluista tai tuotteista, he hakevat sitä todennäköisesti internetistä joko tietokoneella tai puhelimella. Jos yritykselläsi on kotisivut, joilta selviää yrityksen perustiedot, kuten palvelut tai tuotteet ja yhteystiedot, olet jo askeleen lähempänä asiakastasi. Toimivat ja kaikille näyttölaitteille mukautuvat kotisivut ovat tärkeä osa yrityksesi mainontaa ja viestintää.

Omalla sivustolla pystyt kattavasti ja yksityiskohtaisesti kertomaan yrityksesi toiminnasta ja palveluista. Ja mikä parasta: kotisivujen avulla voit palvella uusia ja nykyisiä asiakkaitasi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, myös yrityksesi aukioloaikojen ulkopuolella, vaikka työpäiväsi olisi jo ohi.

Kotisivuja varten Sinun tarvitsee vain toimittaa meille sivustollesi tulevat kuvat ja tekstit. Voit myös kertoa yrityksesi toiminnasta meille, jolloin muokkaamme tekstin puolestasi ja lisäämme myös tarvittavat kuvat. Saat jo tekovaiheessa oman selaimesi kautta nähtäväksesi tulevan sivustosi, joten voit vaikuttaa ulkoasuun ja sisältöön vielä ennen sivuston julkaisemista. Päivitämme sivustoasi yrityksesi tarpeiden mukaan, joten sisältö pysyy helposti ajan tasalla. Palveluumme kuuluu myös domainin (esim. www.yrityksesi.fi) ja webhotellin (paikka, jossa sivustosi tiedostot sijaitsevat) varaukset.

Mikäli yritykselläsi on jo kotisivut, joihin haluat muutoksia kuten vaihtuneet aukioloajat, hinnat ja palvelut tai vanhentunut yleisilme, päivitämme ne mielellämme.