digimediaYleinen

Digimedia

Posted

sosialmedia

Sosiaalisen median mainonta on kustannustehokasta mainontaa, koska jokainen yritys voi perustaa ilmaisen Facebook-sivun yrityksen nimellä. Some-mainonta sopii niin kuluttajille suunnattuun kuin yritysten väliseen mainontaan ja sillä pystyy todella tarkasti kohdentamaan mainostusta, mitä ei aikaisemmissa mainostustavoissa ole pystytty tekemään. Esimerkiksi Facebookissa näkyminen on hyödyllistä, koska siten voit kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta ja saat kotisivuillesi uusia kävijöitä. Ja mitä enemmän sivustollasi on kävijöitä, sitä enemmän yritykselläsi on potentiaalisia asiakkaita. Markkinoinnin kannalta Facebook on erinomainen kanava saavuttaa nopeasti niin olemassa olevat asiakkaat kuin täysin uudetkin.

Rakennamme Facebook -sivusi valmiiksi hyödyntämällä kotisivuiltasi saatavaa tietoa ja kuvamateriaalia, jotta yrityksesi mainonnan yleisilme säilyy. Lisäämme sivulle myös yhteystiedot ja linkin yrityksesi kotisivuille ja kotisivuilta FB-sivulle. Näin Facebook-markkinointi saadaan nopeasti käyntiin ja on valmiina tykkääjiä varten. Suunnittelemme myös FB-sivulla julkaistavia mainoksia, jotka Sinun on helppo lisätä sivulle silloin kun Sinulle sopii tai lisäämme ne FB-sivullesi puolestasi. Opastamme tarvittaessa ylläpidossa ja sivun päivittämisessä.

Jos Sinua kiinnostaa oma Blogi ja et oikein tiedä mistä aloittaisit, niin kysy meiltä! Autamme Sinut alkuun suunnittelemalla yhdessä Blogiisi sopiva yleisilme ja ensimmäinen artikkeli. Ja mikäli jatkossa tarvitset apua, olemme vain soiton päässä!