Valitse Sinulle sopivin palvelu

Asiakkaat valitsevat palvelunsa usein mielikuvien perusteella. Varmista Sinäkin, että yrityksesi yleisilme ja mainonta herättävät luottamusta. Oikeanlaiseen mainontaan panostamalla saat siihen sijoitetut rahat moninkertaisena takaisin.

Ota yhteyttä!

 Suunnitellaan juuri Sinun yrityksellesi sopivat tuotteet.

Helpoin ja nopein tapa ottaa yhteyttä, on lähettää oheinen lomake! Sillä voit kysyä lisätietoja, pyytää tarjousta tai antaa palautetta. 

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)exsi.fi tai soittaa numeroon 040 522 9242.

Huom. Täytähän kaikki tähdellämerkityt * kohdat.

Asiakkaamme

 Asiakkaamme ovat eri alojen ammattilaisia, kuten maahantuonti ja myynti, kauneus ja hyvinvointi, laki- ja asianajotoimisto, urheilu ja vapaa-aika sekä rakentaminen. 

Esittelemme nyt muutamat työnäytteiden muodossa.

 

Tietoa meistä

Jokainen yrittäjä on oman alansa ammattilainen. Sinullakin voi olla ideoita ja suunnitelmia yrityksesi mainonnasta, mutta toteutus jää tekemättä. Me autamme Sinua juuri siinä! Meiltä löytyy sekä graafista että teknistä osaamista.

Mainostoimisto Exsi tuottaa kotisivuja, luo sosiaalisen median mainontaa ja bannereita, suunnittelee painotuotteita sekä auttaa yrityksesi Facebook -sivuston kanssa. Olipa sitten kysymys uuden yritysilmeen luomisesta tai vanhan päivittämisestä, yksittäisestä tuotteesta tai koko hoidosta, me teemme sen.

Arvostamme asiakasta ja puhumme selkokieltä, joten meidän kanssa on helppo keskustella. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja lisäämme niihin vahvan kokemuksemme. Näin jokainen asiakas saa yksilöllisen palvelun ja tarpeisiinsa parhaiten sopivan tuotteen.

Toimipaikkamme on Kaarina, mutta palvelemme myös ympäristökuntien yrityksiä.

Ota yhteyttä soittamalla 040 522 9242, sähköpostilla info(at)exsi.fi tai sivulla olevalla lomakkeella, niin suunnitellaan juuri Sinun Yrityksellesi sopivat tuotteet!